2014-03-26

[szerda]


09:31 × Egész jó színt szedtem össze a múlt heti napsütötte teraszokon (végtelenített) sörözések alatt.


10:13 × Annyira széttapostam már a kedvenc lépőmet, hogy a háromnapos eszetlenség végén csak otthon tűnt fel a zoknimat lehúzva, hogy hólyagosra meneteltem a talpaimat. Keresek majd neki egy szép villanyvezetéket. (Bezzeg a Höckben akár el is temethettek.)


11:49 × Amíg visszajön a kedvem az itthoni zenehallgatáshoz,
 –  szerencsétlen buta fasz, fingod sincs, mibe szartál bele, Emerson, Lake & Palmer, ja… Kurva nehéz lesz elengedni azt a prozsét. Harmadszorra nem nézem be, de mivel kurva vagyok, pénzért bármit –
addig váltásban darálom a Seinfeldet és a Curb Your Enthusiasm-ot. (Vagy bekapcsolom a rádiót. Hahahaha.)

13:28 × Feneketlen éhség tört rám itthon.

13:40 × Már felmálházva azért rúgott belém egy utolsót a város, cigit lóbálva mosolygott rám B.
"Konstantinápoly!"
Kár, hogy büdös hippi lett ő is. (A Margit-híd felújításának áldozatául estek a Jászai kisaluljárójának graffitijei is. Ennyit az egykor volt szerelmes üzenetkről. A holdtölte és a flashback örök.)

14:22 × Azt kérded, miért nincs még kész? Hadd kérdezzem meg, mi nincs még kész? Ilyen figyelmesen hallgatsz, amikor beszélek?  Mert akkor minek. Vagy más a gond?


16:58 × Remélem, értik a punkot.

17:32 × Édes kibaszott istenem. Tudom, hogy ez az élet rendje, de akkor is. Viszlát öreg harcos. Néró: 2000-2014. (Régóta odavolt már, de megvárt.) Keményen koppannak a férfikönnyek. (Bőgök, mint egy kislány.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése